torstai 13. elokuuta 2015

Kukkasin kuorrutettu torstai sanonko mistä ja Arvontamuistutus

Ennen kuin tilitän tämän torstain touhuja niin muistutus, huom huom. 

Kreetalaisia oliiviöljyihanuuksia on jaossa arvonnassa, joka löytyy täältä KLIK. Jos et ole vielä osallistunut, niin käyhän laittamassa tiketti vetämään :) Sunnuntaina laitetaan tämä arvonta kiinni ja aletaan pohtia seuraavia kujeita. 

Joo, onpahan ollut päivä. Puoli päivää olen tapellut erään nettilomakkeen kanssa. Ihan nostan hattua niille suunnittelijoille ja koodareille, jotka onnistuvat tekemään tolkullista jälkeä. Tämä kyseinen tapaus ei sitä ollut. Ei siitä sen enempää. Hermo vaan meni pikkuisen. 

Sitten iltapäiväkerhosta soitettiin, että poika on kolaroinut toisen pojan kanssa. Hampaasta tulee verta ja kannattaisi hakea pois. Ja vakuutusta varten tietysti hyvä olisi sinne hammaslääkäriin mennä. Jipii. Siispä surkean oloisen ekaluokkalaisen kanssa menimme jonottelemaan hammaslääkäriin. Olin jo lähestulkoon varannut loppupäiväksi eväät mukaan sillä oletuksella, että täältä ei ihan hetkessä päästä, mutta ihmeiden ihme! Juuri sattui sopiva väli, jossa hammaslääkäri ehti tarkistaa tilanteen. Legot kunnossa ja eteenpäin alta vartissa. Hurraa!  

Tässä vaiheessa oli saatu jo isompikin koululainen kotiin, joten koko bändi autoon ja kohti Jumboa. Olin luvannut Hese-mättöä lapsille, eli sinne siis ennen ostoksia. Ja mitä minä menin tekemään. Istahdin pahaa aavistamatta limulätäkköön, joka muhi tekonahkapenkkiin imeytyneenä. Mekko tahmeana (yyh, mikä mielikuva) sitten pyyhälsin lapset vanavedessä Espritiin ja kahmaisin kainaloon kasan vaatteita ja samoilla vauhdeilla sovituskoppiin poikien juostessa piilohippaa vaaterekkien välissä. Ihme kyllä yksi vaatteista oli edes sinnepäin sopiva, joten tahmamekko kassiin ja uusi mekko päällä ostoksille. Ihan himppasen se on liian mini ja ihan ehkä himppasen tavoitemekko ja rintataskukin siinä on, mutta voi voi. 

Loput ostokset suoritettiin rauhan vallitessa ja kuivissa vaatteissa, mutta ymmärrätte varmaan, että siinä kohtaa kun lapset halusivat Arnold'siin jälkkärille, minulla ei enää tahdonvoima riittänyt vastustella. Tässä mekko ja muutama kukka, jos zen vaikka niillä palautuisi. Parempaa loppuviikkoa ihanaiset! 

Pitsiä niskassa...

...ja inkkarinauha jossain vyötärönseudulla. Kyllä tällä kesämenoissa viilettää. 

Tämä päivänliljakaunotar saattaisi olla nimeltään Margaret Perry. Aika hieno lady. 

Hankinta kevätmessujen liljabingosta. Ei hassumman värinen. 

Ruusuangervo kukkii tänä kesänä erittäin komeasti.



16 kommenttia:

  1. Nuo liljat ovat upeat ja kaunista katseltavaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ovat kyllä varsin hurmaavia :) Yhtä päivänliljaa jännitän vielä, minkä värisenä se avautuu...

      Poista
  2. Voi kuinka kuulostaa tutulta, onneksi hätään ratkaisu oli lähellä, mekko on aika kiva, toki aika lyhyt :D
    Kauniit kukat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joskus on hyötyä siitä, että on tällainen hukkapätkä, kun mekko ei sentään ihan vesirajaan jäänyt :D Kukkaset ovat kyllä todella silmänilo, aina pitää väijyä uusia kukkijoita puutarhasta.

      Poista
  3. Kaunis mekko ja vyö ++++ ja hei, onneksi päivä on jo lopuillansa ja huomena uusi tulossa <3

    VastaaPoista
  4. Vauhtia ja vaaratilanteita sekä yks märkä peppu on kyllä jo ihan liikaa yhdelle. Onneks sait uuden mekon ja todellakin ansaitsit ne Arnoldsin herkut. Haleja ystäväiseni <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hal <3 Joo, tänään oli kyllä ihan tarpeeksi yllätyksiä yhdelle päivälle...

      Poista
  5. Yritin tihrustaa, että mistäs tuo mekko on peräisin, se on nimittäin aivan ihana. <3 Voi ei sitä limutahmaa housuissa, toivottavasti ei ollut valkoiset housut!

    Aurinkoista loppuviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Espritiltä, sinnehän minä aina säntään kun pitää varmasti löytää jotain sopuhintaista päällepantavaa :) Tummanvihreä mekkonen pääsee tapaamaan pyykkikonetta, onneksi ei ollut mikään hentoinen hienopesuvaate. Ihanaa viikonloppua!

      Poista
  6. Tervetuloa joukkoon, kaikki kun ei todellakaan mene aina kuin Strömsössä ;)... Nimimerk. Kokemusta on PS. Hali!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, elämä opettaa sinnikkäästi mua pois kontrollifriikkiydestä... ;) Aurinkoista lauantaita <3

      Poista
  7. Vastaukset
    1. Ovat kyllä kerrassaan hurmaavia <3 Nyt jo sormia syyhyttää hankkia lisää, vaikka niitä isoja puuliljoja...

      Poista
  8. Vastaukset
    1. Kiitos Katja :) Tämä mekko on kyllä jokseenkin mieleenpainuva ostohistoriansa vuoksi :D

      Poista

Kiitos kommentistasi!