keskiviikko 12. elokuuta 2015

40+ ja bloggaaja

Sunnuntaisessa auringonpaisteessa tarjoutui turnaushulinoiden ja marjasadonkorjuun lomassa pieni lepohetki. Otin mukavan asennon terassin tuolissa ja tartuin Eeva-lehteen, jonka elokuun numero jaettiin meille nelkytplussalaisille Shanghai Cowboyn bloggaajatapaamisessa. Sen pääkirjoitus sai pohtimaan menneitä elämänkäänteitä. Mitä tekisit, jos saisit aloittaa kaiken alusta? Miten tietoisia ratkaisuja sitä on elämänpolun risteyskohdissa tullut tehtyä?Neljänkympin rajapyykki on jo minulla jäänyt taakse, joten elämää on eletty ja välillä menty isompien ja pienempien mankelien läpi. Olen taipuvainen samaan johtopäätökseen pääkirjoituksen kanssa, eli vaistolla ja intuitiolla on iso merkitys sen itselle sopivan tien valitsemisessa. Intuitioon uskaltaa näillä kilometreillä jo nojata, ja se on meidän yli nelikymppisten vahvuus niin työelämässä kuin siviilissäkin.

Lieneekö ollut intuitio vai silkka tekemisen puute, mikä ajoi minut aloittamaan Kivi ja Kakun viime vuoden loppupuolella. Blogini ei ole vielä edes vuoden vanha, mutta se on jo ehtinyt opettaa minulle paljon niin valokuvauksesta kuin somemarkinoinnistakin. Ja kun johonkin asiaan heittäytyy täysillä, sillä on taipumusta johdattaa poluille, joista ei osannut haaveillakaan. 
Niin - olet jo kenties huomannut oikeaan sivupalkkiin ilmestyneen 40+ tunnuksen? Blogit eivät suinkaan ole ainoastaan nuorten temmellyskenttää, vaan mukana menossa on monia aikuisempiakin bloggaajia. 40+ blogit on  yhteisö, joka kokoaa yhteen kiinnostavimmat yli nelikymppisten bloggaajien tuottamat sisällöt niin blogeissa kuin eri some-kanavissa. Löydät meidät kaikki osoitteesta http://www.nelkytplusblogit.fi/  Odotan suurella mielenkiinnolla, mihin tämä polku minut vielä johtaa. Alku on ainakin tosi lupaava ja porukassa on hyvää energiaa! 

Tässä osa energisestä 40+ bloggaajakaartista. Harvoin on valokuvaussessio ollut näin hulvaton!
Kuva: Maiju Kauppila. 

Monia asioita saattaisin tehdä toisin, jos kaiken voisi aloittaa alusta. Yksi asia on kuitenkin varma. Ainuttakaan nauttimaani laadukasta suklaakonvehtia en kadu, en myöskään näitä Petri's Chocolate Roomin käsintehtyjä, aikuiseen makuun sopivia suklaapalloja, jotka saimme kotiinviemisiksi tapaamisestamme. Henkilökohtainen suosikkini oli ehkäpä suolainen kinuski. Tai mustaherukka. Vai ehkä sittenkin valkosuklainen passion. Äh, hyviä olivat kaikki! Tämä oli minun luksushetkeni, johon perheen pikku tahmakäpälillä ei ollut mitään asiaa. 

Tämän ikäisenä pitää jo vähän osata pitää puoliaankin ;) Kiitos Eeva-lehti ja Petri's Chocolate Room, sekä kiitos 40+ blogit, että saan olla mukana tässä upeassa joukossa sydämellisiä, toisiaan kannustavia ja taitavia bloggaajia!14 kommenttia:

 1. Ihanat iltamat oli ja mahtava kuva meidän jengistä. Harmi että muutama uupuu kuvasta. <3 Nuo suklaat, syöty ja nautittu ja nyt on taas suklaalakko. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teillä on varmasti ollut superhauskaa ja ihanat & herkulliset lahjukset! Tiia kun mainitsit, että muutama puuttuu kuvasta, niin hei mäkin puutun! Pitäis hakea Höpölän Emäntäkin 40+ blogeihin :-)

   Poista
  2. Heh, suklaat ei muuten kauaa ehtineet kauniissa laatikossaan vanhentua... Ihailen kyllä Tiia sinun luonteenlujuuttasi suklaalakossa! Ja Ninski Höpölän Emäntä laittaa vaan lappuja menemään Nelkytplussan suuntaan (paitsi etkös sä ole noin 30 v tai jotain?) :)

   Poista
  3. Kyllä taitaa ikäehto täyttyä (ainakin 4kk kuluessa kiitos vaan! :) Blogin lukijamäärä ei sen sijaan ole kovin suuri ja ehkä bloggarikin voisi olla aktiivisempi.. Toisaalta ei tiedä ennen kuin heittää hakemuksen menemään :)

   Poista
 2. Kiva tyyli sinulla kirjoittaa ja kauniit kuvat! Nyt löytyi suosikkisuklaa ehdottomasti - vähemmän mutta laadukkaampaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heli <3 Tässä iässä alkaa jo ymmärtää, että laatu todellakin korvaa määrän. Ihania oli Petrin suklaat!

   Poista
 3. Oli kiva tavata taas!

  Noi suklaat on niin hyviä. Vielä on jokunen jäljelläkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin, Lumo :) Kyllä Petri osaa suklaan!

   Poista
 4. Meillä suklaat katosivat kolmessa päivässä :D
  Mahtavaan yhteisöön saadaan kuulua!

  VastaaPoista
 5. Tuosta teidän yhteiskuvasta näkyy miten hyvä yhteishenki teillä on noissa blogitapaamisissa ❤️ Joista ei varmastikaan naurua ja iloa puutu sekuntiakaan ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä fiilis syntyy siitä, että jokainen saa olla oma itsensä <3

   Poista
 6. Oli niin ihana tavata Marika! Tästä se matka jatkuu ja pidämme yhteyttä. Ja muuten hei, ihana bloggaus <3!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin <3 Oli kyllä niin hauska sattuma, että samoilta nurkilta kirjoitellaan!

   Poista

Kiitos kommentistasi!