Burgerikesä jatkuu! Meillä syödään vuoden mittaan varsin usein poroa. Poron paistikäristys on aivan loistavaa evästä perinteisesti perunamuussin kanssa nautittuna, mutta joskus vaihtelu virkistää. Kreetalaiset maut ovat puolestaan olleet makumuistissa heinäkuisesta reissusta lähtien ja sikäläistä keittokirjaa on tullut selailtua, joten päätin yhdistää pohjoisen poron ja eteläisen fetan tällä aterialla. Lappilais-kreetalaista cross kitcheniä, parakalo!
Eli lautasella tänään:
- Grahamsämpylää
- Grillattua poronkäristystä
- Basilikalla ja valkosipulilla maustettua tomaattikastiketta
- Tsatsikia
- Jasmiiniriisillä, fetalla ja yrteillä täytettyjä paprikoita grillattuina
Makoisaa loppuviikkoa!
Meillä kanssa rakastetaan burgereita yli kaiken ja juurikin itsetehtynä <3
VastaaPoistaParasta just nyt <3 Talvella voi sitten syödä sitä perinteisempää käristystä.
PoistaKelpaisi kyllä lautasella ja ihan juuri nyt. Nami! Kivaa iltaa Marika <3
VastaaPoistaRuoka on hyvää :P Liian hyvää... Kivaa iltaa, Tiia <3
PoistaAivan ihania herkkuruokia taas kerran. Mukavaa iltaa!
VastaaPoistaKaikki irti grillikaudesta :D Ihanaa viikonloppua, Outi!
PoistaMeillä oli viime viikolla kans burgeripäivät. Tosin oli ihan naudanlihapihvejä hampparin välissä :) On kyllä hyviä, kun ite tekee!
VastaaPoistaBurgereita voi muunnella ihan loputtomasti, ei pääse kyllästymään :) Aurinkoista viikonloppua, Suvi!
Poista