torstai 20. elokuuta 2015

Kesägrillissä tänään: North meets South

Burgerikesä jatkuu! Meillä syödään vuoden mittaan varsin usein poroa. Poron paistikäristys on aivan loistavaa evästä perinteisesti perunamuussin kanssa nautittuna, mutta joskus vaihtelu virkistää. Kreetalaiset maut ovat puolestaan olleet makumuistissa heinäkuisesta reissusta lähtien ja sikäläistä keittokirjaa on tullut selailtua, joten päätin yhdistää pohjoisen poron ja eteläisen fetan tällä aterialla. Lappilais-kreetalaista cross kitcheniä, parakalo! 



Eli lautasella tänään: 
  • Grahamsämpylää
  • Grillattua poronkäristystä
  • Basilikalla ja valkosipulilla maustettua tomaattikastiketta
  • Tsatsikia
  • Jasmiiniriisillä, fetalla ja yrteillä täytettyjä paprikoita grillattuina
Makoisaa loppuviikkoa! 




8 kommenttia:

  1. Meillä kanssa rakastetaan burgereita yli kaiken ja juurikin itsetehtynä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Parasta just nyt <3 Talvella voi sitten syödä sitä perinteisempää käristystä.

      Poista
  2. Kelpaisi kyllä lautasella ja ihan juuri nyt. Nami! Kivaa iltaa Marika <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ruoka on hyvää :P Liian hyvää... Kivaa iltaa, Tiia <3

      Poista
  3. Aivan ihania herkkuruokia taas kerran. Mukavaa iltaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikki irti grillikaudesta :D Ihanaa viikonloppua, Outi!

      Poista
  4. Meillä oli viime viikolla kans burgeripäivät. Tosin oli ihan naudanlihapihvejä hampparin välissä :) On kyllä hyviä, kun ite tekee!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Burgereita voi muunnella ihan loputtomasti, ei pääse kyllästymään :) Aurinkoista viikonloppua, Suvi!

      Poista

Kiitos kommentistasi!