maanantai 8. elokuuta 2016

Hei hei heinäkuu

Terveisiä blogilomalta! Ihan ei ollut tarkoitus pitää kuukauden taukoa postausten välillä, mutta kesäelämä vei kerta kaikkiaan mennessään ja blogin pariin en siinä hulinassa ehtinyt. Instaa ja FB;tä seuraavat ovat joitakin makupaloja kesän menoista saaneetkin. Pieni tauko teki siinä mielessä hyvää, että nyt taas pää pursuaa aiheita postauksiin. Alkukesästä olikin  ajatusten virta hiukan hiljainen. 

Mitä sitten on viime viikkoina tullut puuhattua? Jalkapalloa, mökkeilyä, marjojen säilömistä, reissuja ja vähän lisää jalkapalloa. Ruokavaliolla on paiskottu vesilintuja laiturin nokasta ja salilla rehkiminen on vaihtunut Pokemonien jahtaamiseen. No, arki koittaa ja sen myötä taas elämäntaparemppaankin löytyy uusi muutoskohde (sen lisäksi, että jo opittuja tapoja palauttelen ahkerasti mieleen). Kovin tyytyväinen olen silti siitä, että kesärepsahdukset eivät sittenkään näy puntarilla. Ehkä joitakin hyviä valintoja on jo juurtunut tiukemminkin pääkoppaan ja selkäytimeen. 

Tässä välähdyksiä kesästä, näistä ja monista muista aiheista lisää tulevina viikkoina! 

Puutarhaa ovat hallinneet pinkit kukat. Toki muitakin värejä löytyy, mutta pinkki on viime kesän istutuksissa ollut selkeästi lempivärini, ja olihan sitä penkeissä ennestäänkin. Kesäreissut suuntautuivat Viroon ja Kroatiaan. Molempia voin suositella lämpimästi, Tallinnassa on aina paljon nähtävää ja koettavaa ja Kroatian merellinen kauneus lumosi minut täydellisesti. 

Proteiinipitoisen aamiaisen kokoaminen hotellin buffetista ei välttämättä ole helppoa, varsinkin jos ei halua / voi joka aamu syödä kananmunaa. Tähän vielä lisäksi hedelmiä ja päivä lähti helteessä hyvin käyntiin. 


Ja kyllähän tämän kesän ykkösvillitys rantautui meidänkin perheeseemme. Näitä on jahdattu pitkin Tallinnan katuja ja kävelytetty lapsia maantien laidassa kilometrejä keräämässä. Tämä tyyppi istahti miehen olkapäälle. Pokemon Go! Nähdään taas pian! 


6 kommenttia:

 1. Upeita nuo vaaleanpunaiset liljat. Ihana kesäloma teilläkin on ollut.
  Kivaa elokuuta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liljat ovat niin kauniita <3 Tuuli ja sade vain meinasivat riepotella kaunokaiset nurin, piti keppejä viritellä tueksi. Eloisaa elokuuta Outi ja toivottavasti pian taas tavataan jossain tapahtumassa :)

   Poista
 2. Oikein mukavalta kuulostava loma!

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa juuri oikealle lomailulle :) Ykkösvillitys on kyllä mun mieleeni -ei sillä, että itse niitä jahtaisin, mutta nostaa jälkikasvu edes joskus takalistonsa penkistä ja pistävät tossua toisen eteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on se suurin syy, miksi itsellenikin pelin latasin. Lapset lähtee mun kanssa lenkille!

   Poista

Kiitos kommentistasi!