tiistai 10. helmikuuta 2015

Tulppaanitesti: Kukkakauppa vs. Marketti 6-0

Ostin viime keskiviikkona ruokakauppareissulla pari nippua tulppaaneja, kun halvalla sai. Seuraavana päivänä sain kukkakaupasta ostetun, kauniisti sidotun tulppaanikimpun. Molempia on huollettu samalla tavalla (eli säännöllisen epäsäännöllisesti vaihdettu vettä ja leikattu vartta lyhyemmäksi). 

Markettitulppaanit tänään:


Kukkakauppatulppaanit tänään:

Tätä eroa ei selitä se, että markettitulppaanit on ostettu päivää aikaisemmin. Ei tulppaanikimppukaan toki enää parhaimmillaan ole, mutta sillä on selvästi vielä päiviä jäljellä pienellä tuunauksella. Markettitulppaanit olisivat kuuluneet pihan perälle jo pari päivää sitten. Eläköön kukkakauppiaat ja floristien ammattitaito! 
3 kommenttia:

 1. Sattui kalenterivirhe. Markettitulppaanit oli ostettu keskiviikkona eikä maanantaina. Alle viikossa roskiin.

  VastaaPoista
 2. Saa nähdä, miten minun käy. Kun oli päivällä kevättä rinnassa, en malttanut olla ostamatta marketin tulppaanikimppua. Voihan se olla, että tämä kimppu on onnekkaampi kuin sinun. Joka tapauksessa: eläköön kukkakauppiaat ja floristit - kuten kirjoitit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä oli kolmannet markettitulppaanit, yhdetkään ei ole kestäneet viikkoa ja nämä kyllä kaikista surkeimmat :( Onneksi on muitakin kukkia :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!