tiistai 1. syyskuuta 2015

Kivi ja kukka (joku kävi taas kukkakaupassa)

Olipas ihania syyskukkia kaupoissa! Ihan vaan vähäsen pyörähdin parin kaupan kautta ja kas, niin tuli taas viriteltyä terassille ripaus uutta ilmettä ja kukkapenkkiinkin olisi uutta tulokasta. Mukaan tarttui myös koristekiviä ja muutama uusi kukkaruukku. Kuparin ja messingin sävyt ovat jo jonkin aikaa olleet pinnalla ja nehän sopivat tähän taloon ihan täydellisesti.

Sitkeästi siis sisustelen terassia ja laiminlyön sisätiloja, vaikka syksy puskee päälle. Alkaa kyllä tuntua siltä, että minä roikun kesän rippeissä kiinni kynsin hampain. Tässä siis pienet kukkafiilistelyt elokuun viimeiseltä päivältä, koska eilen oli vielä kesä. Tästä päivästä en ole niin varma.






15 kommenttia:

  1. En ole kukkaihminen, mutta kyllähän noita on niin ilo katsella ja jos meillekin jostain kukkasia tule, niin iloiseksihan niistä tulee.

    Kivaa päivää Marika <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minusta taas tulee vuosi vuodelta enemmän kukkaihminen, lieneekö keski-ikäisyyden merkkejä... Tarmokasta tiistaita, Tiia <3

      Poista
  2. Kyllä se piristää laitella vähän kukkaloistoa terassille. Tosin tässä vaiheessa into laantuu ja kesän kukat mulla kuolee. Nyt on hyvä laitella niitä kukkasia, joita ei tarvi hoitaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kesäkukkien raatoja saakin olla nakkelemassa roskiin. Onneksi on sellaisiakin kukkia, jotka kestävät viileääkin :)

      Poista
  3. Meilläkin on kesäkukat jo kuolleet ja tässä olen yrittänyt saada inspiraatota ja voimia niiden poistamiseen parvekkeelta. ;) Minustakin on aivan ihanaa, kun syksy tekee tuloaan! <3 Nyt jo ilmassa tuoksuu vähän syksyiseltä. :)

    Mukavaa viikkoa sinulle! :)

    T: Emppu / Iloa & Unelmaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Syksyinen pieni kirpeys ilmassa on jees, keltaiset ja punaiset lehdet ovat kauniita, muuten se onkin sitten pimenevää ja synkkenevää... Kivaa loppuviikkoa, Emppu :) t. Yksi Epäsyysihminen :D

      Poista
  4. Syksyn kukat on ihania <3
    Oikein ihanaa syksyn alkua sinne!

    VastaaPoista
  5. Ihanaa kukkaloistoa :) Mukavaa syyskuuta <3

    VastaaPoista
  6. Mä olen vielä niin tuudittautunut ruusujen ja hortensioiden ihanuuteen, etten ole ees yhtään krysanteemia hankkinut. :D Ihanilta näyttävät sun syystulokkaat ❤️ Ehkä mäkin ens viikolla innostun :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi mitä ihanuuksia sinulla vielä kukkii! Minun kukkapenkeistäni puuttuu syysosasto, pitää tehdä asialle jotain ;) (Minunhan ei siis pitänyt enää rassata noita penkkejä tänä vuonna...)

      Poista
    2. Hortensiat ja syysleimut on muuten syysosastoa parhaimmasta päästä ;) Ei muuta kuin ostoksille ;D

      Poista
  7. Noi krysanteemit on kyllä niin kauniita syksyn kukkasia

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!