Bongasin Oloblogit-lehdestä Lillaloven proteiinipannarin ohjeen, jota piti oitis kokeilla. Maistuville, pitkään energiaa antaville välipaloille on aina tarvetta sporttaavien lasten kanssa, mutta valitettavasti lapsukaisten makupaletti on vielä kovin rajoittunut. Pessimisti ei pety, tuumasin ja ryhdyin kokkaamaan.
Tehosekoittimeen nakkasin:
4 kananmunaa
2 banaania
1 dl kaurahiutaleita
1 tl kanelia
Sursur sörsseli sekaisin ja lettupannulle paistumaan. Pikkulettusia tästä annoksesta tuli reilut 20 kpl riippuen siitä, miten paksuja pannukakkuja paistelee.
Taikinaa on noin 7,5 dl, josta paistaa reilut 20 pikkulettua. |
Ja sitten se paras osio. En kertonut kranttupettereille, mitä letuissa on ennen kuin molemmat olivat maistaneet. Edellinen banaanipannarikokeilu nimittäin päättyi irvistelyyn. Isompi sankari kyllä haistoi palaneen käryä (ei tullut letuista vaan äidin jännittyneestä ilmeestä), mutta maistoi kuitenkin. Hurraa, maistui molemmille! Pannareiden päälle molemmat pojat sipaisivat tietysti kesäkurpitsa-sitruunahilloa, minä nautin aamiaispannarini nektariinin ja mansikoiden kera.
Kivi&Kakun koekeittiö suosittelee!
Nami! No, maistuisi minullekin...
VastaaPoistaSitten vaan lettusia paistelemaan :) Tämä oli kivan helppo ja nopea tehdä, ehti jopa kiireisenä turnaukseenlähtöaamuna tällaisen pikkuerän paistelemaan.
PoistaVoi kun joku laittaisi minullekin aamupalaksi tällaisia herkkuja :)
VastaaPoistaNam.
Hih, Outi, sun pitää opettaa lapset tekemään näitä sulle :)
PoistaIhanan helppo resepti :) Näyttää hyvältä ja aineksista ei voi tulla pahaa :)
VastaaPoistaTodella! Jotkut reseptit napsahtavat heti vakiokalustoon ja tämä on yksi niistä :)
PoistaHei jestas, noilla kyllä massu täyttyy ja jaksaa painaa pitkää päivää! <3 Kivaa iltaa <3
VastaaPoistaSiksi tästä kiinnostuinkin, kun reseptin luin. Kananmunaa ja banaania - jo jaksaa urheilla! Leppoisaa lauantai-iltaa <3
PoistaOnpa kiva resepti. Ja helppo! Tuota reseptiä pitää kokeilla. Mitä rasvaa käytit lettupannussa?
VastaaPoistaKiitos! Ja kivaa viikonloppua!
Alkuperäisreseptissä oli käytetty paistamiseen kookosöljyä, minä paistoin oivariinilla. Lämpötila kannattaa pitää aika matalana, etteivät letut kärähdä (niin kuin minulla vähän kävi aamukiireessä). Hyvää viikonloppua!
PoistaOnpas hyvän näköisiä lettuja! Näitä on pakko kokeilla!
VastaaPoistaHelppoa ja herkullista, hyvä yhdistelmä :)
PoistaVoi kun nämä näyttävät niin herkullisilta. Nams.
VastaaPoistaMun piti ihan googlata, mitä sanotaan kaurasta ja keliakiasta, jotkut kauratuotteet kai sopivat keliaakikoille? Tai sit vaan toiset jauhot tilalle, tässä reseptissä ei sillä taida olla niin merkitystä, mitä hiutaleita/jauhoja käyttää :)
PoistaMoikat tännekkin, parempi myöhään kun ei milloinkaan ;) Tuntuu ettei tunnit oo tahtonnu riittää vuorokausissa Syyskuun kohdalla, mutta lupaan käydä kurkkimassa himppa useammin tästä lähtien :) Kiva lettuohje, täytyypä joku ilta kokeilla miten meidän muksujen naamat taipuu näihin :D Mukavaa uutta viikkoa <3
VastaaPoistaKiva kun tulit <3 Pirteää viikkoa sinulle ja toivottavasti kiireet hiukan helpottavat!
PoistaVItis näitä on pakko kokeilla näyttää niin herkulliselta :) Kiitos ohjeesta :)Mukavaa alkanutta viikkoa <3
VastaaPoistaNäissä maistuu kivasti banaani :) Kivaa syksyistä viikkoa!
Poista