perjantai 11. syyskuuta 2015

Habitare 2015: Valoa

Vietin tänään antoisan päivän Habitare-messuilla. Kummasti sitä alkaa ideoita pulputa, kun ympäröi itsensä kaikenlaisilla sisustusihanuuksilla. Ainahan sitä joku nurkka löytyy, joka olisi fiksauksen tarpeessa ja mitä enemmän pohtii, sitä enemmän löytyy fiksattavaa... 

Tätä kirjoittaessani on pimeä syysilta, joten valo tuntuu sopivalta teemalta ensimmäiseen Habitare-postaukseeni. Valaisintarjonnassa minun huomioni kiinnittyi erityisesti kuparin ja messingin sävyihin ja lämpimään, tunnelmalliseen valoon. Habitaressa oli toki esillä runsaasti erilaisia vaihtoehtoja ja uutta, särmikästäkin suunnittelua, mutta oma katseeni hakeutui ennen kaikkea sen tyyppisiin valaisimiin, jotka voisivat sopia juuri minun kotiini.  

Yksi valaisin jäi erityisen vahvasti mieleen. Esillepanossa voimakas mustan ja vaalean kontrasti korosti tämän uuden tulokkaan vielä uudemman tuotteen yksinkertaista kauneutta. Loivu on perustettu vasta puolisen vuotta sitten ja näitä herkkuja saadaan vielä odotella jälleenmyyjille. Yrityksen tähtäin on maailmalla, ja siinä Loivun valaisinten helppo pakattavuus on varmasti logistinen etu - valaisimet nimittäin menevät täysin litteiksi ja avautuvat ripustettaessa muotoonsa. 

Ja sitten niihin kuparin ja messingin sävyihin. Lämpimät metallisävyt ovat olleet nosteessa jo jonkin aikaa ja nyt sitä todella oli tarjolla. Tässä muutama poiminta. Lämpöistä valoa syksyyn!  
10 kommenttia:

 1. Kauniita valaisimia. Itsekin olen tuohon kuparin sävyyn tykästynyt ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämpöä ei ole Suomen syksyssä ja talvessa koskaan liikaa, joten kiva kun kupari on nyt niin pinnalla :)

   Poista
 2. Nuo kuparin ja messingin sävyt ovat hunajaa silmilleni, aivan ihania! Messut on taas koluttu tältä vuodelta, lokakuussa sitten kauneutta ja hyvää ruokaa messukeskuksesta. Tunnelmallista viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin sanottu, ne todella hehkuvat hunajaisesti <3 Aurinkoista viikonloppua!

   Poista
 3. Ihania valaisimia :) Mä tykästyin kovasti tuohon kupariseen :) Mukavaa viikonloppua ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minua kovin polttelee nyt kuparivalaisimet, varsinkin keittiöön niitä mieluilen.

   Poista
 4. Kauniita valaisimia. Nyt täytyykin lähteä lamppuostoksille, jospa löytyisi vähän samanlaisia.

  VastaaPoista
 5. Kauniita valaisimia ! Itseä viehättää kuparinsävyiset, mutta en ole uskaltautunut ostamaan ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!