maanantai 7. syyskuuta 2015

Schwarzkopfin syksy | Age of beauty

Schwarzkopf esitteli elokuun lopulla syksyn hiustyylejä eli Age of Beauty Collectionin, jonka keskeisinä teemoina ovat iätön kauneus sekä modernit tulkinnat ajattomista klassikoista. Naiset pitävät huolta ulkonäöstään iästä riippumatta ja ikä saa myös näkyä. Elämän tuomaa kokemusta ei piilotella vaan siitä ollaan ylpeitä. Aikuisemmatkin asiakkaat haluavat olla yksilöllisiä, joten yhdelle sopiva ratkaisu voi olla graafinen, punk-henkinen poikatukka, kun taas toinen viihtyy pitkissä naisellisissa kiharoissa. Eläköön valinnanvapaus! 
Bonacuren Excellium - tuotesarja on suunniteltu aikuisille hiuksille, Hiuspohja ja hiukset muuttuvat iän myötä, joten tuotteiltakin vaaditaan erilaisia ominaisuuksia. Omille blondatuille, luonnonkiharaan taipuvaisille kutreilleni valitsin silottavat tuotteet, jotka antavat hiuksille kosteutta ja elinvoimaa. Bonacurelta löytyy myös Silvercure-tuotesarja harmaille hiuksille. 

Schwarzkopfin hiusmuotinäytöksen mallit olivatkin teemaan sopivasti aikuisempaa kaliiberia. Näistä eleganteista kampauksista ovat muuten perinteiset mummohiukset aika kaukana. Näyttävä Kristiina Halkola tuumaili, että hänelle harmaat hiukset ovat työväline, mummoroolejakin kun teatterissa riittää. Tässä sitä ollaan tulevien trendien äärellä - eläkkeelle siirtyminen tulee tulevaisuudessa olemaan yhä useammalle liukuva käsite. 
Upeaa syksyä kaikenikäisille leideille! 

* Kiitos Schwarzkopfille yhteistyöstä! 

10 kommenttia:

 1. Tämän viimeinen ja lyhythiuksinen oli aika lähelle omaa hiusmalliani. Ihana tilaisuus ja upeita oli nämä mallit

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinulla on kyllä upeat, vahvat hiukset ja hyvä leikkaus!

   Poista
 2. Oli kyllä kiva tilaisuus ja upeat mallit.
  Sinuakin oli kiva nähdä ♡

  VastaaPoista
 3. Upea kun meitä iäkkäämpiä naisia otetaan huomioon. Hanna Sumarikin alusvaatemallina, nyt ollaan menossa oikeaan suuntaan. :)

  Mukavaa iltaa Marika <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hanna oli kyllä niin upeana kuvissa että wau! Oikein hyvä trendi, että kuviin kelpaa myös yli 20 painoindeksillä ja yli 40 ikäisenä. Touhukasta tiistaita, Tiia :)

   Poista
 4. Kiva, kun tällaisissa tilaisuuksissa otetaan meidät "aikuiset" huomioon ja mallitkin ovat samaa ikäluokkaa.

  VastaaPoista
 5. Kokemuksenakin varmasti tosi mielenkiintoista päästä mukaan tuollaiseen hiusmuotinäytökseen ja saada samalla roppakaupalla ideoita! :) Minulla nimittäin tukka on aina samalla tavalla, vaikka kuinka yrittäisi hiuksia vääntää ja kääntää. ;) :D Taidot on vähän rajalliset.. ;)

  Mukavaa keskiviikkoa sinulle sinne! :)

  T: Emppu / Iloa & Unelmaa

  P.S Minulla on blogissani sinulle tunnustus! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tunnustuksesta, Emppu :) Pitääkin pohdiskella...

   Poista

Kiitos kommentistasi!