keskiviikko 2. syyskuuta 2015

NIVEA-arvonnan voittaja ja kokemuksia CC-voiteesta

NIVEA-arvonta päättyi 1.9.2015 klo 21 ja päräytin sitten iltamyöhällä vielä random.orgin avustuksella voittajan, joka on....

Tiina Perkinen

Paljon onnea, Tiina! Laitan sinulle sähköpostia tulemaan :) 
Kuten jo arvontapostauksessa mainitsin, aikomuksenani oli testata NIVEAn CC-voidetta, joka oli minulle vallan uusi tuttavuus.

Hetken aikaa piti blondin pohtia, levittäisinkö voiteen sormin (kuten kosteusvoiteen) vai siveltimellä (kuten meikkivoiteen). Kokeilin sivellintä, mutta totesin sen jo ensivedoilla huonoksi tähän tarkoitukseen ja jatkoin sormin. Voide näytti kämmenselällä varsin tummalta, mutta sävy tasoittui kyllä kasvoilla. Pehmeä, runsas voide on helppo levittää ja yllättävänkin ylellisen tuntuinen. Lopputulos ei vain ole minun herkälle, helposti punoittavalle ja ärsyyntyvälle iholleni ihan riittävän peittävä. Itselleni tämä sopii niihin päiviin, kun ei niin kauhean edustavana tarvitse olla, mutta ihan täysin meikittäkään ei halua lähteä. Uskoisin, että tuote on ihan loistava antamaan pientä extrahehkua ja sileyttä, jos iho on suht tasainen väriltään. Ja reissuillahan on tietysti tosi kätevää, kun kosteusvoiteesta saa kasvoille sävyn ja aurinkosuojan eikä tarvitse ihan niin laajaa purkkiarmeijaa kuskata mukana."NIVEAn monitehoinen CC-voide sisältää hienojakoisia, ihoa kaunistavia mineraalipigmenttejä, jotka sulautuvat huomaamattomasti ihon luonnolliseen sävyyn ja tekevät ihosta entistä tasaisemman. Tämä ihmetuote vähentää näkyvästi ryppyjä, korjaa ihon pieniä virheitä ja tekee ihon sävystä tasaisen Q10-koentsyymin ja kreatiinin yhdistelmän avulla."  Lähde: NIVEAn tiedote.

* Postaus toteutettu yhdessä NIVEAn kanssa

6 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!