maanantai 28. syyskuuta 2015

Tammer-Tukun uutuudet talveksi 15/16

Pääsin taannoin bloggaajakollegoiden kanssa ihastelemaan Tammer-Tukun talven uutuuksia. Tammer-Tukku on yksi Pohjoismaiden johtavista kuluttajatuoteyhtiöistä, jonka tuoteryhmät kattavat laajalti kodin monet tarpeet. Tammer-Tukun Outlet sijaitsee Flamingon toisessa kerroksessa ja sieltä löydät monenlaisia ihanuuksia sisustukseen ja keittiöön.

Rento - saunatuotteet 


Rento - saunatuotteissa hehkuvat marjaisat ja metsäiset värit, ja tänä syksynä marjat antavat Lapinmarja-saunatuotteisiin myös tuoksunsa. Tuo hehkuva viininpunainen kyllä houkuttelee minua kovasti, harmi vaan kun ei meidän saunassamme ole löylynapin ansiosta juuri käyttöä kiululle. Vaan voihan saunaakin sisustaa ihan vaan huvikseen, vai mitä? 





Maku Kitchen Life keittiötuotteet  


Maku Kitchen Life tuotesarja tuo herkullisia keittiöuutuuksia kauppoihin syksyn mittaan. Tyylikkäät kulhot, padat ja kattilat löytävät varmasti tiensä moneen suomalaiseen keittiöön. Valualumiinista valmistetut padat yllättivät keveydellään. Niin ihana kuin se valurautainen uunipata onkin, kyllähän se on melkoinen punttitreeni täysinäinen kuuma pata pois uunista. 









Ja tulihan niitä ostoksiakin tehtyä... 


Jo ensisilmäyksellä näin tämän hiukan meksikolaishenkisen kulhon celadoninvihreän Iittalan parina. Tältä se visio sitten näyttää käytännössä. Pöytäliina on muuten vanhaa käsityötä, kauniisti kudottu liina on todennäköisesti viime vuosisadan alkupuoliskolta. 





Lopuksi vielä talvisiin tunnelmiin:






Metallisävyt kaikessa loistossaan ovat tulevanakin talvena paljon esillä, joten jokainen voi maustaa joulunsa juuri sopivalla määrällä kimallusta. Huurteiset sävyt tuntuvat vielä ruskan keskellä kovin talvisilta, mutta toisaalta jouluun on alle 3 kuukautta.  Eipä aikaakaan, kun koteja aletaan jo pukea juhlaan... 

10 kommenttia:

  1. Tästä tulikin mieleen, että tarvitsen uuden löylykiulun saunaan. En tarvitse, mutta haluaisin noita kippoja...haluisin, haluisin ja haluisin vaikka mitä :)
    Ihania kuvia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Astiat on mun heikko kohta, mä vaan haluisin kans vaikka ja mitä :D

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kuvasta näkyy huonosti tuo kaatonokka, mutta se ihanuus on oliiviöljykannu. Aivan superihana!

      Poista
  3. Niin ihania juttuja ja ehdottomasti menossa pian ostoksille. Ostettu jo Rento tuotteita saunaa, meillä on mustikansininen kiulu ja kauha ja kyllä on hienot. Upeaa päivää Marika, tänään on kaunis sää kuin mikä. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä kivoja tuotteita :) Kepeää keskiviikkoa, Tiia!

      Poista
  4. Maku astiat on kyllä aika ihania :)
    ps. blogissani on sinulle haaste, sopii hyvin nuo viimeiset kuvat aiheeseen :) http://www.marjakuja.fi/2015/09/lieber-award-joulumielella.html

    VastaaPoista
  5. Vastaukset
    1. Kiitos Katja :) Vaikea on minun vastustaa vaaleanvihreää...

      Poista

Kiitos kommentistasi!