lauantai 22. lokakuuta 2016

I love me - messutärppejä hyvinvoinnista kiinnostuneille

I love me - messut on nyt minun osaltani koluttu ja on aika jakaa muutama vinkki. Messuilla on valtavasti tarjontaa, joten messukäynnin ennakkosuunnittelu todella kannattaa. Siten saat messuista eniten irti. Messuopas sekä messujen nettisivut ovat hyvä apu messujen haltuunottoon. 

Teemana terveys (osasto 6)

Terveys ja hyvinvointi näkyvät messuilla monin tavoin. Diacorin messuosastolla voit mittauttaa kehonkoostumuksesi ja viereisellä tiskillä tarjoillaan Novelle-juomiin tehtyjä raikkaita drinkkejä. Samassa kulmauksessa voit tutustua pian julkaistavaan Biohakkerin käsikirjaan, joka on tuhti tietopaketti unesta, ravinnosta ja liikunnasta.



Yksi nouseva trendi on oman terveyden mittaaminen, ja tämä näkyy myös messutarjonnassa. Kävin keväällä verikokeessa mittauttamassa D-vitamiinitasoni, ja nyt vitamiinikuurin jälkeen oli hyvä hetki katsoa, onko muutosta tapahtunut. Nordic Health Spraysin osastolla voit mittauttaa D- ja B12-vitamiinitasosi sekä muita vitamiini- ja hivenainetasoja. Osastolla otetaan verikoe ja tulokset tulevat postissa kotiin parissa viikossa. Käden voi ojentaa myös viereisellä SPR:n pisteellä verenluovutuksen merkeissä.

 


Nordic Health Sprayn osastolta tarttui mukaan myös magnesiumspray sekä salamannopeasti lasten suosikiksi noussut D-vitamiinisuihke. Meillä ainakaan lapset eivät ole kovin innokkaita ottamaan vitamiineja pillerimuodossa, joten nyt kokeillaan D-vitamiinin suihkauttamista suun limakalvoille. Jos nitrotkin annostellaan nykyisin suihkeena, miksei sitten D-vitamiinikin. Magnesiumspraysta puolestaan toivotaan apua levottomiin jalkoihin ja treenin kipeyttämiin lihaksiin. 




Silmälasien ostaminen on minulle ollut ajankohtaista jo jonkin aikaa, mutta mieleisiä kehyksiä ei vain ole löytynyt. No nyt löytyi ja vieläpä mainioon hintaan. Synsamin osastolla on messutarjous -50 % kehyksistä ja linsseistä. Kehysvalikoima oli tosi kiva ja monipuolinen! 

Terveysalueella voi käydä myös vartin niska-hartiahieronnassa, pikarentoutuksella on hintaa 15 e. Hierojilla oli kovasti kysyntää, joten kannattaa varata aika. Alueelta löytyy myös kiropraktikoita sekä sänkyjä - mikäpä sen tärkeämpi selän hyvinvoinnille kuin hyvä patja ja tyyny. 

Hyvinvointia ruuasta

Foodinin osastolla on hyviä tarjouksia superfoodeista. Kilon pussi chiansiemeniä irtoaa 12 eurolla ja viisi levyä raakasuklaata kympillä. Ostoskoriini päätyi näiden lisäksi koivusokeria eli xylitolia, ceyloninkanelia ja heraproteiinia. Myös Puhdistamolla on iso osasto tarjouksineen. 

 



Mielenkiintoinen uutuustuote löytyi Lohilo-osastolta, nimittäin vähäsokerinen ja korkeaproteiininen jäätelö. Banaanijäätelö ei yleensä ole ykkössuosikkini, mutta Lohilon Banana Split oli namia. Nämä jäätelöt ovat myynnissä K-ryhmän kaupoissa. 



Messupäivä on pitkä ja energiatankkausta tarvitaan. Välipalaksi voit ostaa vaikkapa Jungle Juice Barista herkullisen smoothien. Green Frogista et ikinä usko, että se sisältää lehtikaalia. 



Muusta tarjonnasta mainittakoon Teri Niitin suunnittelema muotinäytös, joka oli dramaattisuudessaan ja visuaalisuudessaan komeaa katsottavaa. Varaa tähän aikaa noin tunti. 



Laajaan kosmetiikkatarjontaan en tällä reissulla ehtinyt tutustua lainkaan, sillä muuta nähtävää oli niin runsaasti. Siihen löydät vinkkejä esim.Dioriinan blogista.

Hyviä messupäiviä! 

10 kommenttia:

  1. Oli ihana nähdä eilen ja harmitti, kun ei ollut kunnolla aijaa jäädä juttelemaan.
    Kiitos näistä vinkeistä muuten, listani huomiselle kasvoi taas muutamalla :D Huomenna keskitynkin tuonne terveys ja muotipuolelle. Kauneuspuolelta jäi kyllä pari pistettä käymäti :D
    Kiitos myös linkityksestä blogiini <3 <3 <3
    Ihanaa viikonloppua Marika sinulle <3 ja toivottavasti nähdään taas pian.

    VastaaPoista
  2. Hyvin sopivat lasit!

    Paljon olisi kiinnostavaa nähtävää ja pienen konsenimme sisarfirmakin messuilla, mutta tämän viikonlopun pyhitän kuitenkin ulkoiluun, kokkailuun ja lepoon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän nuo messut aina syövät aikaa ja energiaa, välillä on hyvä levätäkin :)

      Poista
  3. Lasit sopii sulle kyllä todella hyvin.
    Täällä on juuri messuilta kotiuduttu myös.
    Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  4. Oli kiva tavata, Marika - ja nuo lasit! Vaikka itse olen juuri uusinut omani, taitaa alkaa säästäminen;)

    VastaaPoista
  5. Kivoja kuvia ja onpa kiva, kun nyt nähty useammin. <3 Kivaa viikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samoin Tiia! Toivottavasti taas pian nähdään :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!