maanantai 12. tammikuuta 2015

Aurinkoshotti


Aurinko pilkistelee puiden lomasta lupaillen upeaa aurinkoista talvipäivää. Kevät tulee!!! (Toim.huom. minähän siis aloitan kevään jo helmikuussa...)


Cittarissa oli loppuviikosta tarjouksessa 5 kg säkki appelsiineja 2 eurolla. Onneksi nappasin säkin kärryihin, ovat nimittäin ihan supermakeita! Tuorepuristettua appelsiinimehua tulee tehtyä ihan liian harvoin. Ero purkkimehuun on todella suuri. Tiivisteestä tehty perusappelsiinimehu aiheuttaa minulle vatsanväänteitä, eikä muukaan perhe siitä niin välitä. 

Nyt on jääkaapissa kannullinen aurinkoa herkuteltavaksi :) 


Pirteää tammikuista viikkoa Sinulle! 

7 kommenttia:

  1. Oi nam! Miten just tänä aamuna puhuin Jussille että nyt haluan aloittaa tekemään smoothieta ja hedelmäjuomia aamupaloiksi. Ja sitten täällä näkökenttään iskeytyi tämä. Tämän päivän kauppareissulla tahdon niin samanlaista juomaa!

    Iloa päivään. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hedelmät on herkkua :) Piristää jo pelkkä appelsiinien näkeminenkin, ihana oranssi hehku!

      Poista
  2. Hupsansaa. Onnistuin sähköpostia siivotessani tuhoamaan happystarhomen kommentin bittiavaruuteen :( Että voi olla ihminen sählä.

    happystarhome on lisännyt kommentin tekstiisi "Aurinkoshotti":

    Ihana aurinko :) täällä -13 pakkasta ollut koko päivän,hyrrr miten kylmä.....Tuo cittarin tarjous oli hyvä,appelsiinit on tosi mehukkaita nyt :) pitääkin kokeilla puristaa mehua niistä :) mukavaa alkanutta viikkoa sinulle <3

    VastaaPoista
  3. Tupsahdin Johannan blogin kautta tänne sinun suht uuteen blogiisi ja klikkauduin jäseneksi. Samoista asioista tykätään ja blogataan, joten tervetuloa vastavisiitille Kristallikimaraan. http://kristallikimara.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivaa, tervetuloa :) Ilman muuta tulen käymään, nimikin on jo houkutteleva!

      Poista
  4. Ihana auringon kurkistus sieltä puiden takaa :) Meillä oli tänään niin harmaa päivä, pakkasta -15 ja lunta sateli pitkin päivää. Kovasti tuota auringonpaistetta kaivattaisiin enemmänkin :)
    Ihan mahdottoman edullisia, jos parilla eurolla saa viisi kiloa appelsiineja!?!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä hyvä tarjous. Ajattelin, että näinköhän on säkkiin jemmattu puolet homeisia tai muuten epäkelpoja, mutta tosi hyviä ovat :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!