keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Cappuccinoa, kukkasia ja keilapalloja

Päivä starttasi cappuccinolla. Huomaatteko, mitä lasin vieressä on oikein sievästi kimaltamassa? Kyllä, sehän on Fazermint! Ja kyllä, se myös jäi siihen lasin viereen! 


Marika 12 points itsekurista! 
Eilen kaupasta tarttui mukaan (vihdoinkin) tulppaaneja. En kyllä varsinaisesti ymmärrä, miksi käteni tarttui juuri tuohon kirjavaan nippuun. No se ei nyt ollut pointti, vaan se, että paketin kyljessä ohje ja minä jopa noudatin sitä. Eli: Kun tulppaanit ovat olleet kuivillaan (kuten nämä markettikaunokaiset olivat), niistä leikataan parin sentin pätkä pois ja laitetaan maljakkoon siinä käärepaperissaan, jotta kukkien pintajännitys palautuu. Piti kai olla pari tuntia, mutta unohtui se paperi siihen yön yli... Hengissä ovat, mutta kombo on... kummallinen. Tämän sain aikaiseksi räpsittyäni noin 300 ruutua kameran eri asetuksia testaillen. 


Illemmalla perhe ruokittiin lohikeitolla (KLIK KLIK) ja sitten keksimme lähteä keilaamaan. Idean erinomaisuudesta voi olla montaa mieltä, sillä 11 v oli oikein tooooosi aurinkoisella tuulella. Not. Ei siitä sen enempää. Kivaa oli minun mielestäni. Nyt tenavat nukkumaan (tämän urheilusuorituksen tavoiteaika on alle 40 minuuttia) ja sitten  Greyn anatomia ruutuun. Se ainut ohjelma, jota ei vaan voi jättää väliin. Kauniita unia! 

8 kommenttia:

 1. Ooh mikä itsekuri, Faxermint on niin parasta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Fazermint on ihanaa! Ja After Eight... (olisinkohan siitä päässyt ohi). Nyt voisikin sitten kiristää itsekuriruuvia keksien osalta, kun karkit on selätetty.

   Poista
 2. Greyn anatomiaa ei vaan voi jättää väliin näin on. Onpa teillä ollut kivoja puuhia. Keilaamaan olisikin kivaa pian mennä.

  Iloista päivää Marika. <3

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa mukavalta päivältä. Tiedätkö muuten, itse tein tuon saman homman joskus tulppaaneille ja mulla se ei jotenkin toiminut tai tein sen väärin. Ei ne ainakaan kauemmin säilyneet :( Toivotaan, että siellä toisin!! Täällä jäi eilen Greyn anatomia väliin ja se harmitti se! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa nähdä, miten kestävät. Ainakin ovat nyt oikein ryhdikkäitä :)

   Poista
 4. Itsekuri kohillaan, hyvä!
  Tulppaanien kesto on aina täysi arvoitus mulle, joskus kestää päivän ja joskus pari viikkoo. Kauppaan toimitus ajalla on varmaan paljon tekemistä tämän kanssa ja onko kuljetus ollut oikeanlainen :)
  Ihania on tulppaanit, olipa kimppu värikäs vai vain yhtä väriä, sanoo tämä,joka tykkää väreistä :)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihania ovat, pakko oli ostaa tänään lisää niin sain kahteen maljakkoon jaettua kukat ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi!