maanantai 17. marraskuuta 2014

Tästä se lähtee!Savuporopiirasista se viimeksi alkoi...

Nimittäin minun blogiurani, versio 2.0. Starttasin ensimmäisen blogini vuonna 2007, teemana ruoka ja leivonta. Alkuinnostuksen jälkeen blogi (tai bloggaaja...) vaipui horrokseen. Pasta bolognesen kuvaaminen nettiin ei ehkä ollut riittävä inspiraation lähde ja kakutkin häipyivät parempiin suihin ennen kuin ehtivät blogin täytteeksi.


Graniittia, graniittia...
Aloitetaan siis alusta ja vähän laajemmalla teemavalikoimalla. Talostamme löytyy kiveä sisältä ja ulkoa, joten kotiteeman otsikoksi valikoitui KIVI. Talo ei ole ihan uudenkarhea eli hommia riittää. Ensi keväänä perehdytään pihakiveysten ladontaan, ja talven mittaan pohditaan, kuinka rouhean graniittitakan ympärille tehdään viihtyisä takkahuone. Remonttipeukaloni on tukevasti keskellä kämmentä, eli ihan omakotiasujan perikuva ;)


Kakkuihin tuli hieman haastetta
kuopuksen Cars-hulluuden ollessa
pahimmillaan.
Toinen pääteema saa nimensä niistä hetkistä, kun keittiössä näperretään. KAKKU on se juhlahetki, mutta yhtä hyvin teeman alle mahtuvat miljoonannet turnausmokkapalat, lohikeitto tai se bolognese. Yritän malttaa kirjata ylös muutakin kuin lopputuloksen, jotta tästä alkaisi muodostua keittokirja suosikkiresepteistäni ja samalla paikka, josta ne löytää myös perheen aloitteleva leipuri sitten kun hän päättää yllättää meidät ensimmäisellä mutakakullaan.


Eikä tässä vielä kaikki. Kivi & Kakku voi olla mitä vain maan ja taivaan väliltä, elämää itseään. Joskus sukelletaan  kiireisen lapsiperheen arjen syövereihin, joskus keikistellään kenkäfriikkinä glitterikorkkareissa ja saatetaanpa vaikka eksyä lenkkipolullekin. Lopputuloksena olen ehkä oppinut käyttämään Bloggeria (tämän suhteen en tällä hetkellä ole kovin optimistinen...) ja ottamaan vähän parempia valokuvia.

Tervetuloa mukaan matkalle!


5 kommenttia:

 1. Nyt tänne vielä se lukijapalkki, jotta saisin kunnian liittyä lukijaksi. <3 <3 <3 <3 Kiitos ihanasta kommentistä. Mähän olen aina tykännyt susta ja olen niin onnesta pyörylällä sun ihanasta viestistä. Iso kiitos Marika. <3 Halipusu, hehee meneekö liian äiteläksi. No ei mee, että menköön. <3

  VastaaPoista
 2. :D Tiia, vielä kun väännät mulle rautalangasta, mikä lukijapalkki....? Mä olen tämän Bloggerin kanssa aivan kujalla.

  VastaaPoista
 3. Hei se on se, mihin säkin olet liittynyt liity tähän sivustoon. Ootas kun laitan sulle koodin ja kohdan miten sen saat. :)

  Tuolta saat lukijapalkin. Oon ite googlannut noi kaikki ohjeet, välillä on meinannut mennä hermo!!!!!! Ja monethan työstää bannerikuvia ja vaihtelee kaikkien paikkaa, joskus yöllä tein niin ja kaikki meni aivan sikin sokin.. Mutta tuossa ohjeet, viestiä vaan jos kaipaat jotain neuvoa, niin tuumitaan yhdessä. :)

  Ulkoasu -> Lisää gadget -> Muita laajennuksia -> Lukijat

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Täällä ollaan ja aion mainosta sun blogia sitten, jos saan luvan. Ja nyt Ninat ja Kikat lukijaksi. Tästä se lähtee. Onnea hienosta blogista. <3

   Poista

Kiitos kommentistasi!