perjantai 21. marraskuuta 2014

Kynttilän valossa, kinttu kohollaKuntoiluinnostukseni sai tylyn lopun jo muutaman viikon jälkeen, kun polvi sanoi sopimuksensa irti maanantain lenkin jälkeen. Ihan nätisti meni 1,5 km hölköttely + jokunen kilometri kävelyä, olisiko sitten juoksuspurttikokeilu ollut liikaa. Maanantaina on edessä lääkärireissu. Nyt sitten köllöttelen sohvalla tyyny polven alla ja tuijotan kynttilänvalossa laatuviihdettä (not). Parempia aikoja odotellessa...2 kommenttia:

 1. Minäkin olen ihan pihalla, olikohan kesäkuun postauksista on hävinnyt kuvia miltei joka postauksesta. Mitä ihmettä ja miksi tuo kuukausi. Nyt pelottaa, häviääkö kaikki kuvat!? Mitä tämä meinaa. Eli Marika se ei ole sussa, se on Bloggerissa. ;)

  Kauniita unia. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No huh (tai oikeastaan plääh). Huh, it's not me, mutta plääh mikä riesa, jos kuvien kanssa on jatkuvasti hankaluuksia. Esikatselussa näkyi ja julkaistussa ei. Pitäisköhän tässä miettiä jotain muuta blogipalvelua... Vuodatuksestahan katosi joskus vuosia sitten liuta kuvia ja joiltakin kai postauksiakin :(

   Poista

Kiitos kommentistasi!