Tämä resepti on bongattu Hesarista vuosia sitten ja siitä on tullut jouluun ja välillä muihinkin vuodenaikoihin kuuluva suosikki. Vaalea kala kypsyy sitrusliemessä ja muodostaa kirpeydessään oivan makuparin makeahkolle, tummalle leivälle.
Tarvikkeemme ovat:
200 g kuhafileetä
1 dl oliiviöljyä
2 limetin mehu
1 tl rouhittua mustapippuria
1,5 tl rouhittua merisuolaa
1/2 - 1 pienehkö sipuli pienenä silppuna
Kalasta on poistettu ruodot v-viillolla. |
1 dl oliiviöljyä
2 limetin mehu
1 tl rouhittua mustapippuria
1,5 tl rouhittua merisuolaa
1/2 - 1 pienehkö sipuli pienenä silppuna
Matkalla jääkaappiin... |
...ja pari päivää myöhemmin leivän päällä matkalla suuhun :) |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi!